Előválasztási különszámot adott ki a Nyomtass te is! – nélkülözhetetlen információk 2021 legfontosabb belpolitikai eseményéről

Jelen kell lenni minden kilométerkőnél

Amint arról a KAPOST-T többször is beszámolt, egyre terebélyesedik, s immár országszerte ismert az a mozgalom, amely a vidék, főleg a kistelepülések propagandától mentes, hiteles közéleti információkhoz való hozzáférését segíti egyszerű eszközökkel, példás elszántsággal. Az A4-es lapokon, négyoldalas kis újságformátumban megjelenő tartalmak ma már hetente sokezer vidéki háztartásba eljutnak, oldva a nyomasztó kormánypárti médiatúlsúlyt. Most az előválasztásról szóló különszámmal jelentkeztek, amely szinte minden hasznos tudnivalót tartalmaz, ami a tájékozódásban segíthet. Ezt az adott linkről bárki letöltheti, és akár 10-15 példányban is oszthatja ismerősei közt, vagy a környéken, a saját utcájában, de szerveződhetnek csapatok, s szélesebb körben is terjeszthető.

Letölthető innen: https://www.nyomtassteis.hu/wp-content/uploads/2021/04/elovalasztasi_kulonszam_1.pdf

A kiadvány beszámol arról, hogy 2019-es önkormányzatin,

a budapesti főpolgármester-választáson meghatározó szerepe volt a várakozáson felül sikeres előválasztásnak, ahol hetvenezren vettek részt, s a pártok, valamint a lebonyolításban oroszlánrészt vállaló civil önkéntesek kiválóan együtt tudtak működni.

Szó van továbbá a véglegessé vált menetrendről, mely szerint

Augusztus 23-án lesz az aláírásgyűjtő ívek felvétele, augusztus 23. – szeptember 6.: jelöltek aláírásgyűjtése, szeptember 6., 10:00: jelöltállítási határidő, szeptember 18-26.: első forduló, október 4–10.: második forduló (ez már csak a második fordulóba jutott miniszterelnök-jelöltekről szól).

Bemutatja a lap a Civil Választási Bizottságot, amely független,

előválasztásokat elősegítő és ellenőrző testület. A CVB civil tagszervezetei: aHang Közösség, Számoljuk Együtt Mozgalom, Nyomtass te is! mozgalom, ELEGY, Tabumentes Egyesület, Civilek a Demokráciáért Egyesület, Főnix Mozgalom.

Itt tennénk hozzá, hogy információink szerint a hat ellenzéki párt

(DK, Jobbik, LMP, Momentum MSZP, Párbeszéd) delegáltjaival megalakult Kaposváron is az előválasztást előkészítő és lebonyolító bizottság, melynek működéséről a későbbiekben folyamatosan beszámolunk.

Azt viszont hangsúlyoznunk kell itt is, hogy sem ez az előválasztást előkészítő pártközi bizottság, sem a fentebb említett Civil Választási Bizottság nem azonos a Kaposváron feltűnt, értelmezhetetlen szerepű és hátterű „Civil Elektori Tanáccsal”, melynek sem a szervezésben-lebonyolításban, sem a jelöltek kiválasztásában szerepe nincs, ne szépítsük: kamuszervezet. Önmagukon túl senkit nem képviselnek, együtt és külön-külön is csupán annyi a jussuk, mint bármely választópolgáré: véleményt nyilváníthatnak és szavazhatnak. E jogukat természetesen senki nem vitatja.

Nem ő(k) az elsők, s vélhetően nem is az utolsók, akik visszaélnek a „civil” jelzővel.

A Nyomtass Te is! viszont valódi civilek mozgalma, s az előválasztásban sejthetően mindvégig kulcsszerepük lesz, hiszen olyan helyekre is eljuthat általuk az információ, ahová más eszközökkel csak a torzítás, a rágalmak, hazugságok, nettó propaganda. Segítsük őket ebben!

H. I.


Fontos: a Facebook megváltoztatta az Ön által követett oldalak megjelenítését!

Ha tudni akar arról, amit Kaposvár vezetése és az általa uralt cselédmédia elhallgat, csupán annyit kell tennie, hogy Facebook-oldalunkon a „követés” gombra kattintás után állítsa be a „megjelenítés elsőként” opciót!

Így nem veszítjük egymást szem elől! Köszönjük!