Mágikus név márványba vésve: Gelencsér Attila íróasztalának dísze egy Horváth Ákostól származó ereklye

Egy szép barátság tárgyi bizonyítéka

Horváth Ákos, a Jobbik által támogatott előválasztási jelölt színre lépése óta szóbeszéd tárgya a fideszes, konkrétabban a Gelencsér Attila képviselővel fenn-, vagy fenn nem tartott kapcsolata. Most ennek a „jó kapcsolatnak” egy apró, ám az érintettekre nézve kissé kínos gyöngyszemére bukkant a KAPOS-T hűséges, nemkülönben éles szemű olvasója: ahogy a fenti képen is látszik, Gelencsér Attila íróasztalának a mai napig féltett kincse az a MAD-DAY feliratú márvány dísztolltartó, mely név alatt közismerten Horváth Ákos cégei futnak. Ajándék a kedvestől…

Polgármester-jelölti fellépésekor, 2019-ben Horváth

az egyetlen vele készült interjúban büszkén elismerte, hogy kitűnő viszonyt ápol Gelencsér Attilával, s azt is, hogy a fideszes képviselővel előbb közölte, hogy indulni kíván, mint azzal az ellenzéki közösséggel, amelynek a támogatására számított. A kpsvr-en – vélhetően Vas András által készített – beszélgetés részlete:

 

Horváth Ákos vallomása kettejük kapcsolatáról a kpsvr,hu-ban megjelent interjúban (2019)

 

Horváth Ákos személyében – sokan úgy gondolják – éppen a Fidesz készül

meghackelni nemes egyszerűséggel az előválasztást: a „A” terv szerint, ha nyerne, akkor „gondoskodva lesz” arról, hogy 2022-ben veszítsen, ha pedig netán elbukja az ellenzéki előversengést, akkor majd azzal, hogy itt „őt lejáratták”, vagy éppen „csalásra” hivatkozva el fog indulni 2022-ben is „függetlenként”, és elvisz annyi szavazatot a valódi ellenzéki jelölt elől, ami éppen elég lesz

Gelencsérnek ahhoz, hogy szerény eredménnyel is, de ismét nyerjen.

Ez volna a mesterterv, hangsúlyozzuk sokak véleménye szerint, s emellett valljuk be, szólnak is érvek: az pl. mindennél feltűnőbb, hogy a Jobbik helyi szervezetének tagjai – akik őt és hátterét nyilván sokkal jobban ismerik, mint a budapesti Jobbik-központ íróasztal-huszárai – minden lehetséges helyen hevesen tiltakoztak személye ellen. Két éve pedig minden kapcsolatot megszakított a Felder-Fejes-Horváth trióval az ellenzéki pártok helyi szervezeteinek többsége, a DK, Jobbik, Momentum és az MSZP (köztük ma is teljes az egyetértés a Fidesz leváltását illetően)

így Horváthék csupán egy szűk, elszigetelt klikket képeznek.

Akiket csak a nagyon-nagyon távoli, Hódmezővásárhely nevű bolygón élő Márki-Zay Péter futtat, miután fogalma sincs, hogy ezen a féltekén kik is élnek valójában.

Ahhoz mindenesetre nem kell túlságosan rosszmájúnak lenni, hogy átfusson az agyunkon: nem véletlenül tartja Gelencsér Attila ilyen nagy becsben ezt a kis emléktárgyat:

lehet, hogy ezen múlik az újabb négy évnyi aranyélet, netán a szabadláb?

H. I.

Címkép: video-screenprint Gelencsér Attila Facebook-oldaláról, a képviselő úr éppen az egyik nemzeti konzultáció kitöltésére buzdítja híveit.


Fontos: a Facebook megváltoztatta az Ön által követett oldalak megjelenítését!

Ha tudni akar arról, amit Kaposvár vezetése és az általa uralt cselédmédia elhallgat, csupán annyit kell tennie, hogy Facebook-oldalunkon a „követés” gombra kattintás után állítsa be a „megjelenítés elsőként” opciót!

Így nem veszítjük egymást szem elől! Köszönjük!