Hoppá, avagy a pusztító intellektus és szellem letaglózó ereje: „oktatóvideóban” válaszol Gelencsér Attila Jakab Péter „traktoros” posztjára

„Sírni, sírni, sírni, sírni…”

Azt hiszem, megvan a megoldás az ellenzék minden nyűgére-bajára, Orbán Viktor semlegesítésére, a NER felszámolására, s arra, hogy Mészáros Lőrinc belátható időn belül ismét egy koszos overallban fetrengjen egy falusi ház cementlapján, a félig szétrohadt, csöpögő FÉG falibaba alatt, miközben rozsdás, mocskos víz csörgedezik a képébe. Csak tessék szabadon engedni Gelencsér Attilát! A fékezhetetlen intellektusú somogyvári tanító, aki a mellékelt médiatartalom szerint színésznek elsőrangú, s producernek, rendezőnek sem utolsó, egyelőre úgy tűnik, élete főművét alkotta meg a videóval, amit nemrég rakott ki Facebook-oldalára, s amely mindent elpusztít maga körül.

Ha netán valakinek nem volt hézagmentes az elmúlt napok bulvár-politikai

történéseit illető tájékozottsága, íme az előzmények az országot járó Jakab Péter Facebook-oldaláról:

 

 

Erre született válasz gyanánt ez a friss, még meleg (jujj…) videó, melyben Attila látható

külső segítség nélkül, pusztán testi mivoltában és szavai ereje által varázsol sívó pusztasággá mindent. Akár sokmérföldes körzetben nemhogy fű nem nő, de a csírája is kipusztul az életnek. A gammasugárzás ehhez képest lágy tavaszi szellő.

Szóval Attilánk kivonult a Zselicbe, ahol éppen a kerékpárút épülget, odafüttyentett egy arra ténfergő polgármestert, egy traktort, magához vett egy kis palack ásványvizet, és indult a rakkendroll:

 

 

Ha valaki nem lenne  teljesen meggyőzve afelől, hogy ez egy abszolúte spontán, természetes élethelyzet, s a Jakab-videóval való hasonlatosság színtisztán és kizárólag a véletlen műve, nem tudunk vele vitatkozni. Felhívnánk a tisztelt nézők figyelmét, hogy mennyire erősíti a spontaneitást, életszerűséget a korai Marvel-képregényekre hajazó feliratozás.

Volt már ilyen gyönyörű alakítása Kaposvár és környéke képviselőjének,

melyről a KAPOS-T révén egy ország értesült: 2018 januárjában forgattak egy spontán anyagot arról, hogy mennyire bejött az élet a nagycsaládosoknak a Fidesz-kormány alatt. Mindössze egy apróság nem derült ki a kis remekműből: akinek ennyire jól megy, az Gáspár András, a Fidesz kaposvári szervezetének alelnöke és családja.

Most ismét nagyot dobott derék tésztagyárosunk,

s ezúttal tényleg le kell tennünk a főesküt, hogy – egynémely ellenzéki előválasztási aspiránstól eltérően – velünk nincs semmiféle titkos paktuma Attilának arra nézve, hogy ő rendszeresen feladja a magas labdát, mi pedig lecsapjuk. Ezt a Katrina hurrikánnál pusztítóbb poénözönt minden segítség nélkül, csupán belső hangok útmutatása alapján sikerült összehoznia.

H. I.


Fontos: a Facebook megváltoztatta az Ön által követett oldalak megjelenítését!

Ha tudni akar arról, amit Kaposvár vezetése és az általa uralt cselédmédia elhallgat, csupán annyit kell tennie, hogy Facebook-oldalunkon a „követés” gombra kattintás után állítsa be a „megjelenítés elsőként” opciót!

Így nem veszítjük egymást szem elől! Köszönjük!