Rendkívüli: gyilkosság a Noszlopy-soron! Elhunyt az a 21 éves fiatalember, akit június 20-án este ért halálos ütés!

A helyi sajtó hallgat: ettől lesz Kaposvár a legbiztonságosabb város?

A hozzánk eljutott, több forrásból megerősített információk szerint életét vesztette az a 21 éves fiatalember, aki június 20-án éjszaka barátnője védelmében szóváltásba keveredett egy népes társasággal, melynek egyik tagja úgy megütötte, hogy koponyatörést szenvedett. Kérdésünkre a Somogy Megyei Rendőr-Főkapitányság szóvivője, Orbán Zoltán főhadnagy nemrég megerősítette, ill. nem cáfolta azon értesülésünket, hogy a testi sértés halált okozott, bár a nyomozás érdekeire való tekintettel további információkat nem közöltek. Amennyiben erre sor kerül, frissítjük cikkünket, de annyit azért hozzátennénk, hogy…

… a Somogyi-Sonline-nál alpáribb, ocsmányabb címadással még nem találkoztunk: azzal a címmel tették közzé az életveszélyes koponyatöréssel járó testi sértést, hogy „A nagy talány: Miért verte szájon az egyik kaposvári fiatal a másikat?” „Szájonverte…” Ez a cinikus, bunkó, mások tragédiáján gúnyolódó cím mindennél jobban jellemzi a fideszes KESMA-médiaügyi termelőszövetkezet büdös parasztjait, akiknek csupán a fasiszta propaganda, a sorosozás, migráncsozás aranyháromszögében kell jól teljesíteniük – a többi nem számít.

A Somogyi természetesen elhallgatta azt is, hol történt az eset – nehogy már rossz hírét keltsük a belvárosnak!

Azok, akik Kaposvárt „az ország egyik legbiztonságosabb városának” nevezik, és a Cseri parkba telepített készenléti rendőrségtől várták a még nagyobb biztonságot, nem tudják, miről beszélnek. A Cseri úton éppúgy zajlanak a népes bandaháborúk, mint eddig, és a város szórakoztató-központjának számító, hétvégenként zsúfolt Noszlopy utcában sem sokszor látni a pirossapkás készenlétieket. Pedig ennek nyilván lett volna visszatartó ereje.

Amint újabb információk érkeznek hozzánk az ügyről, frissítjük cikkünket.

H. I.


Fontos: a Facebook megváltoztatta az Ön által követett oldalak megjelenítését!

Ha tudni akar arról, amit Kaposvár vezetése és az általa uralt cselédmédia elhallgat, csupán annyit kell tennie, hogy Facebook-oldalunkon a „követés” gombra kattintás után állítsa be a „megjelenítés elsőként” opciót!

Így nem veszítjük egymást szem elől! Köszönjük!