Kapcsolat

A KAPOS-T elérhető az editor@kapost.hu vagy a kapost33@gmail.com emailcímeken és a https://www.facebook.com/kapost33 közösségi oldalon. Facebook-oldalunkon minden bejegyzésünket közzétesszük, hozzászólni, vitatkozni is itt lehet nyilvánosan.

Üzeneteiket bizalmasan kezeljük, kivéve, ha nem hatalmaz fel bennünket előzetesen annak nyilvánosságra hozatalára. Ha bármilyen okból névtelen kíván maradni, használhatja a https://www.guerrillamail.com webes alkalmazást (tessék vigyázni a pontos írásmódra: 2 “r”, 2 “l”), ezzel bármelyik címünkre írhat: a teljes anonimitás garantált, mert az oldalon véletlenszerűen létrehozott emailcíme egy óra múlva nyom nélkül megsemmisül. A szolgáltatás használata sem magyar sem külföldi törvényt nem sért.

Természetesen ezekre az üzenetekre nem tudunk közvetlenül válaszolni, indokolt esetben erre szolgál a Tace Pao rovatunk, ahol jeligével vagy más módon egyértelműsítve reagálunk. Amennyiben az üzenetben bűncselekményre vagy más törvénysértésre utaló mozzanat van, megtesszük a szükséges lépéseket, és nem hozunk nyilvánosságra másokat személyében indokolatlanul sértő, rágalmazó, bizonyítatlan állításokat.

Huszka Imre szerkesztő