Fény derült egy nagy titokra: az internet leggusztustalanabb, legprimitívebb figurája, „Kövi, a menő” kaposvári, s nem mellesleg a fideszes szennykommandó oszlopa, Gelencsér Attila jobbkeze!

Ecce homo, Fidesz

Olykor azért edzett nethasználók is elképednek azon, hogy mire is hajlandók egyesek azért, hogy néhány százan vagy ezren felfigyeljenek rájuk. Hihetetlen megnyilvánulásokat őriznek, főleg a közösségi, ill. megosztó oldalak emberekről, akik hajlandóak a méltóságuk minimumát is lehányni magukról, mint a rossz ruhát. És erre fiatalságuk sem mentség, hiszen a normálisnak nevezhető többség pontosan tudja magáról, hogy soha nem tett, tenne ilyet. A média egyes, kissé a bulvár felé hajló szegmenseiben egy ideje forog az (ál)komoly kérdés: vajon ki is a maga testi valójában „Kövi, a menő”, aki a legalpáribb, hip-hopnak álcázott primitív szennyszöveggel piszkította teli a Youtube-t, hogy aztán mostanában kétségbeesetten próbálja eltüntetni bohó ifjúsága nyomait. Mi tudjuk a választ: durva, felkavaró részletek a kattintás után, csak felnőtteknek!

„… imádom a csajokat, imádom a nőket, megbasznám az egyiket, mer’ imádom őket, kinyalnám a punciját, megbasznám a fenekét, seggbekúrnám, pinába kúrnám, szájbakúrnám, leszopatnám, kinyalnám, megbasznám, kinyalnám, megbasznám, kinyalnám a valagát, a seggét, a pináját, a szeméremajkait, … megerőszaaaakolnám…”

Ez „Kövi a menő” egyik legmenőbb száma: kellemes szórakozást kívánunk…

És talán ne is húzzuk az időt: kétséget kizáróan Kövezsdi Gáborról, a kaposvári Fidesz

és a Fidelitas oszlopos aktivistájáról van szó, akit afféle mindenesként Gelencsér Attila a képviselői keretéből foglalkoztat főállásban. Emellett még húz szerény bruttó ötven ruppót Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése idegenforgalmi és marketing bizottságának Fidesz által delegált külső tagjaként is.

A videók – ez és az alább látható – persze már nem Kövi alkotásai: ezeket “rebeka” és “utilitywarrior” nevű felhasználók követték el a COUB-on. Kövi csak a halhatatlan versezetet és érces hangját adta hozzá…

 

 

Kövi volt az, akit információink szerint a rendőrség tetten ért 2017 őszén,

miközben a Rákóczi-pálya melletti autószalon közelében lévő Jobbik-óriásplakátot rongálta. Az ügyet aztán ejtették, miután a Kúria úgy döntött, hogy ez belefér a politikai véleménynyilvánítás kereteibe.

A 444.hu 2016-ban még rövid cikket is szentelt Kövinek, melyben „könyörögve kéri” az olvasókat: aki tud valami közelebbit Kövi személyazonosságáról, már, ha ez a kifejezés esetében jelent valamit, tájékoztassa a szerkesztőséget. Ők ugyanis pontosan ismerik munkásságát, s fogékonyak is a netkultúra eme torzszülötteire. Ám az ötszáz kommentből, amely cikk alatt sorakozott, egy sem adott közelebbi támpontot Kövi személyére vonatkozóan, így máshol kellett keresni.

Ám régi igazság, hogy az internet nem felejt:

néhány kevésbé forgalmas webhelyen még mindig jelen vannak olyan képek, utalások, melyekből meglehetős biztonsággal következtethetünk a kilétre azon kívül, hogy, akik hallották már beszélni, határozottan állították, hogy ez az ő hangja, még több év távlatából is.

A net a régi időkből még megőrzött egy fotót és kommentet is, amely szerintünk árulkodó: Kövi ugyanis korábban, míg nem ácsingózott politikai karrierre, nem volt ilyen finnyás: képet is rakott fel magáról. Az Indavideón viszont van egy zseniális felvétel, amelyet „laczfy87” tett fel 2015-ben, és amely Kövi élettörténetét szavalja el úgy, mintha egy komoly vers lenne. A videó a Magyar Televízió 3-as csatornájáról való.

 

Kövezsdi Gábor Youtuber-fénykorában és most, a nyilvános Facebook-profilképén. A hasonlóság szembetűnő.

 

Itt, és a Youtube-on lévő eredetiben hallható, hogy Kövi 1991-es – mit ad isten, véletlenül ez Kövezsdi születési éve is. A vershez tartozik egy kép: ha ezt összevetjük delikvensünk mostani, Facebookon nyilvánossá tett fotójával, szembetűnő a hasonlóság.

Ezen kívül őriz egy kommentet is az Izé című „weboldal”, 2008-ból:

 

Komment 2008-ból: már akkor is igazi jófej srác volt…

 

Hogy a fiatalember végül most hol, melyik stádiumában tart a pszichoszexuális leépülésnek, arról hál’ istennek, fogalmunk sincs, de egy cseppet sem csodálkozunk azon, hogy a Fidesz környékén kötött ki. Az hagyján, hogy Gelencsér Attila belső embere, bizalmasa, alkalmasint plakáttépkedője s gyaníthatóan a közösségi oldalak számos álnéven köpködő trollja, de, hogy még egy városi önkormányzati bizottságnak is „szakértő” tagja legyen, a funkcionáriusaira közismerten igénytelen Fidesztől is erős túlzás.

 

 

Mélyen meg vagyunk győződve arról, hogy Kövezsdi „Kövire” hatalmas karrier vár a pártjában. Annak, aki tizenéves korában ilyen lehengerlő verbális intelligenciával rendelkezik, akitől ennyire nem áll távol az exhibicionizmus, talpraesett, sokoldalú, szellemes, kortársai közt nyilván népszerű, eligazodik a közösségi média rejtelmeiben, de főleg és elsősorban kreatív, az kiemelkedésre rendeltetett.

Ígérjük, figyelemmel kísérjük majd ezt a reményteli karriert.

H. I.


Fontos információ: a Facebook megváltoztatta az Ön által követett oldalak megjelenítését!

Ha tudni akar arról, amit Kaposvár vezetése és az általa uralt cselédmédia elhallgat, csupán annyit kell tennie, hogy Facebook-oldalunkon a „követés” gombra kattintás után állítsa be a „megjelenítés elsőként” opciót!

Így nem veszítjük egymást szem elől! Köszönjük!