Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke bejelentette Kaposváron: Pintér Attilát jelöli párt az előválasztásra

Tegnap Kaposváron járt Kunhalmi Ágnes, a Magyar Szocialista Párt…

…társelnöke. Bejelentésével, mely a közösségi oldalakon is nyilvánosságot kapott, hivatalossá vált az a számos fórumon már közkézen forgó információ, hogy az MSZP – szövetségben a Párbeszéddel – Pintér Attila egyetemi oktatót, a párt városi elnökét indítja Somogy megye 1. számú, Kaposvár központú választókörzetében az előválasztáson. Az MSZP Facebook-oldalán megjelent közlemény szerint „…2022-ben a kormányváltás az ellenzéki pártok együttműködésével és a változást akaró, elhivatott emberekkel való összefogással valósítható meg. Ennek feltételeit már megteremtettük, néhány hónap múlva pedig a választók előválasztáson dönthetnek arról, hogy ellenzéki oldalról 2022-ben ki álljon szemben a Fidesz képviselőjelöltjével”.

„Pintér Attila 19 éven át szolgálta Kaposvárt önkormányzati képviselőként, példátlan összefogást teremtve pártok és civilek között olyan ügyekben, mint az egészségkárosító gumifeldolgozó létesítése

elleni aláírásgyűjtés, amellyel sikeresen megakadályozta a beruházást,

Kaposváriként tisztában van vele, hogy az elszalasztott lehetőségek miatt városa folyamatosan vesztett erejéből, mára pedig az ország egyik legszegényebb megyeszékhelye lett. Azonban igazi lokálpatriótaként és országgyűlési képviselőjelöltként is azért dolgozik, hogy Kaposvár és térsége vonzó jövőképet jelentsen az ott élőknek.”

Így az ellenzéki előválasztás kaposvári palettája ismét bővült

egy indulóval, ők a feltűnés sorrendjében: Dr. Varga István (DK), Bereczki Dávid (Momentum), Szendefy Mária (LMP) és Pintér Attila (MSZP-Párbeszéd). A Jobbik Magyarországért Mozgalom egyelőre nem nevezte meg hivatalosan jelöltjét.

Mint az közismert, az előválasztáson azok a jelöltek indulhatnak, akiket az értéknyilatkozat elfogadása mellett a hat közül az egyik párt indít, tehát csak rájuk lehet érvényesen szavazni a miniszterelnök-jelöltek mellett. Az előválasztási tudnivalók és naprakész információk az https://elovalasztas2021.hu/ oldalon követhetők.

H. I.

Címkép: Pintér Attila, Kunhalmi Ágnes és Kukuly Sándorné (MSZP városi irodavezető) az Európa téren. Kép forrása: Kunhalmi Ágnes Facebook-oldala


Fontos: a Facebook megváltoztatta az Ön által követett oldalak megjelenítését!

Ha tudni akar arról, amit Kaposvár vezetése és az általa uralt cselédmédia elhallgat, csupán annyit kell tennie, hogy Facebook-oldalunkon a „követés” gombra kattintás után állítsa be a „megjelenítés elsőként” opciót!

Így nem veszítjük egymást szem elől! Köszönjük!