Változatlan szemérmetlenséggel nyúlja a közpénzt az LMP Kaposváron: töküres irodára fizettet az állammal havi kétszázezret, minden látható ok nélkül

Ungár-média: három év alatt 120 milliós veszteség, benne a kpsvr-rel

„…édesapám, ezek (is) ugyanazok” mondaná Bródy János. Láthatóan pompásan érzi magát a teljes kaposvári-somogyi LMP-gárda abban a morális dágványban, amelyből már az orruk sem látszik ki: az előválasztási kampányban a leghangosabban ágáltak a közpénzek fő-fő zabrálója, a Fidesz ellen, ugyanakkor arcizmuk sem rándul, mikor arról kell hazudozni, hogy vajon miért is van szükségük egy töküres, soha nem használt irodára havi kétszázezerért a Teleki utca elején. Ma megnéztük Parlament honlapján: változatlanul érvényes az a szerződés, melyet a már a Jobbikba pályázó (?) Demeter Mártának „képviselői iroda bérlésére Kaposváron” kötöttek, és persze az irodában sincs semmi.

Hogy a lopás százharmincháromféle neme közül még hányat preferálnak

az állítólagos zöldpárt háza táján, nem tudjuk, de egyéb, ha jóhiszeműek akarunk lenni, ettől független feltűnő tény is akad: ha volt tisztátalan, olykor konkrétan rágalmazó, kizárólag pártérdekeket szolgáló propagandaoldal Kaposvár történetében, az minden bizonnyal a kpsvr.hu, melyről közismert, hogy korábban is az LMP-nek volt hozzá a legtöbb köze – ennek háttere reményeink szerint hamarosan végleg tisztázódik – és egy ideje már a „Kő a mezőn” kft. a kiadója,

melynek egyik, meghatározó tulajdonosa a Ungár Péter LMP-s képviselő.

A magát „zavaros hátterű b*zi, zsidó budai milliárdosként” meghatározó, állandó feltűnési viszketegségben szenvedő aranyifjú hobbipolitikusról nem mondhatni, hogy jól forgatja apucitól örökölt milliárdjait, ugyanis a cégnyilvántartás szerint a két médiavállalkozására hamarosan a bukás vár, hacsak nem tőkésítik fel mihamarabb.

A cégadatbázis szerint a kpsvr-t, valamint a szombathelyi ugytudjuk.hu-t kiadó „Kő a Mezőn Nonprofit Kft.” olyannyira nonprofit, hogy három éves fennállása alatt 26.5 milliós tőkeveszteséget halmozott fel, Ungár másik cége, az Azonnali kft. viszont több mint százhúsz milliót. Utóbbi lapnál, az Azonnali.hu-nál már meg is kezdődtek a kirúgások: az egyik alapító főszerkesztőt, Bukovics Martint stílszerűen „azonnal”, a másikat, Bakó Beát csak azért nem így, mert anyasági szabadságon van.

Természetesen megkerestük az ügyben a „Kő a Mezőn” ügyvezetőjét, Farkas Balázst, de közel három hét nem volt elég neki, hogy válaszoljon kérdéseinkre.

Nem tudjuk, hogy a cég mínusz huszonhat milliójából mennyi veszteség jut

a kaposvári kirendeltségre, hogy máshol mennyit fizetnek az átlag napi 3 perces munkáért, amivel egy okj-s médiasegédmunkás becopypastéz egy bűnügyi hírt a rendőrség mindenki számára elérhető oldaláról, mely amúgy a témahiányban szenvedő helyi fideszes médiumokban is rendszeresen megjelenik. Persze ne legyünk álszentek, elvégre az az LMP előjoga: nem bűnügyi, vagy katasztrófahírek másodközlésére tartják tartják fenn a kpsvr nevű képződményt, hanem arra, ha „lőni kell valakire”.

A főlövészmester-agresszor, Fejes István fenyegette ezzel 2019-ben választási versenytársait.

Fejes pártszatellit-kamuegyesülete, a Kaposváriakért a kukában végezte, pénzügyeikkel kapcsolatban rendőrségi vizsgálat folyik, a kaposvári LMP pedig mára totálisan elszigetelődött, épp a fent vázolt hazug, agresszív viselkedésük, és egyes, erkölcsi mércét nem ismerő szereplők miatt ma már a helyi ellenzéki összefogás egyik pártja sem áll velük szóba.

Lassan bezárul a kör, csak a Parlament Hivatala fizeti még változatlan lelkesedéssel a már messze járó Demeter Márta üresen kongó Teleki utcai irodájának bérletét…

H. I.


Fontos: a Facebook megváltoztatta az Ön által követett oldalak megjelenítését!

Ha tudni akar arról, amit Kaposvár vezetése és az általa uralt cselédmédia elhallgat, csupán annyit kell tennie, hogy Facebook-oldalunkon a „követés” gombra kattintás után állítsa be a „megjelenítés elsőként” opciót!

Így nem veszítjük egymást szem elől! Köszönjük!