Mindenki Magyarországa Mozgalom: Márki-Zay Péter és Hadházy Ákos Kaposváron

Fórum a gyűlölködés és a megosztottság ellen

Kaposváron tart fórumot február 20-án, szerdán a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke, Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere és Hadházy Ákos elnökségi tag, országgyűlési képviselő. A két politikus a kaposvári civil szervezet, a Polgári Szabadság Platform meghívására érkezik a városba. Az eseményre a Hotel Kapos különtermében kerül sor, 16.45-ös kezdettel.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom 2018 őszén alakult,

hitvallása szerint azzal a céllal, „hogy a becsületes magyar emberek összefogásával elérjük, hogy közös hazánk demokratikus, európai jogállam legyen. … Alapítóink kormányzati tapasztalattal rendelkező politikusok, közösségükben elismert polgármesterek, akik közül legtöbben korábban a Fideszhez vagy a rendszerváltáskori MDF-hez kötődtek, de jelen vannak a baloldali pártok és a Jobbik szimpatizánsai is”. (Idézet a mozgalom elnöki köszöntőjéből.)

Az elnökség további tagjai: Lukácsi Katalin katolikus hitoktató, korábban a KDNP tagja, Kész Zoltán veszprémi nyelvtanár, 2015-2018 között független országgyűlési képviselő, Ábrahám Júlia budapesti tanár, korábban az LMP elnökségi tagja, Magyar György ügyvéd és Lengyel Róbert, Siófok független polgármestere. A mozgalom alapítói közt ott találjuk még Bod Péter Ákost, Elek Istvánt, Kaltenbach Jenőt, Mellár Tamást és Üveges Gábort.

A mozgalom elsődleges célja – a fent idézettek mellett – az, hogy a 2019-es őszi önkormányzati választásokon az egyeduralmi törekvések, a gyűlölködés és a megosztottság ellen tenni kívánó széles körű összefogás a lehető legjobban szerepeljen, és megalapozza a Fidesz-KDNP leváltásának lehetőségét. Ezért járják az országot, és folytatnak párbeszédet azokkal, „akik magukénak vallják a demokrácia, jogállam, piacgazdaság és az európai integráció alapelveit”, hogy hazánk valóban „Mindenki Magyarországa” legyen.

Forrás: Mindenki Magyarországa honlap, Polgári Szabadság Platform


Fontos: a Facebook megváltoztatta az Ön által követett oldalak megjelenítését!

Ha tudni akar arról, amit Kaposvár vezetése és az általa uralt cselédmédia elhallgat, csupán annyit kell tennie, hogy Facebook-oldalunkon a „követés” gombra kattintás után állítsa be a „megjelenítés elsőként” opciót!

Így nem veszítjük egymást szem elől! Köszönjük!