Példátlan brutalitással távolították el kopasz Szita-pribékek a budapesti polgármesteri rendezvényről a Momentum kaposvári jelöltjét!

Tudósítás a Fidesz-hiénasajtó modorában

Ma, 11 órakor Budapesten a Bálna rendezvényközpontban kezdődött az a gyűlöletszeánsz, amelynek fő ceremóniamestere a Fidesz, a jobboldal s a magyar politikai élet két lábon járó erkölcsi mélypontjaként közismert Szita Károly kaposvári polgármester – kommunista titkosügynöki fedőnevén Krakus Péter – volt. Kaposvár polgárai ismét szégyenkezhetnek vezetőjük miatt: most a nyilvánosnak meghirdetett rendezvényről a legdurvább erőszak alkalmazásával vezették ki a szólás- és gyülekezés alkotmányban rögzített jogaival élni kívánó Berg Dánielt. A 24.hu által készített videón jól látszik, hogy először két kopasz verőlegény ellöki, majd levonszolják a mozgólépcsőn, miközben egyikük azt is megpróbálja megakadályozni, hogy a sajtó rögzítse a durva incidenst.

Néha annak is van halvány előnye, ha egy jelölt nem helyi, hanem fővárosi. A Szita Károly nevével „fémjelzett” rendezvény ugyanis – ellentétben a kormány által kitartott szellemi dögkút-média állításaival – egy pillanatig sem szól a bevándorlásról, vagy Soros Györgyről: kizárólag a Fidesz választási kampányának részeként, félelem- és hisztériakeltésként értelmezhető, s ennek álságos, sőt törvénytelen volta joggal adhat alapot arra, hogy bárki kérdéseket tegyen fel,

vagy tiltakozzon az ellen, hogy egy polgármester szereplésével lejárassa saját városát.

A Megyei Jogú Városok Szövetségének honlapján egyértelműen nyilvánosnak van feltüntetve a rendezvény …

Hangsúlyozzuk: a rendezvény hivatalos meghívóján sehol nem szerepelt, hogy zártkörű lenne, vagy regisztrációhoz kötött.

Hogy a „minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk”

szófordulat alatt mit is kell érteni a Szita-, avagy Fidesz-nagyszótárban, azt a képek ragyogóan illusztrálják:

A rendezvényen amúgy ugyanazok a mocskos, primitív rágalmak és hazugságok hangzottak el, amit a Fidesz-cselédsajtó folytonosan hangoztat: hogy Soros György alapítványa „bevándorlásszervező” irodákat támogat (hazugság), hogy az EU felső kvóta nélküli betelepítésre készül (hazugság), s e szervezetek illegális bevándorlók letelepítésére készülnek Magyarországon (dupla hazugság).

… ehhez képest Berg Dánielt, a Momentum kaposvári képviselőjelöltjét verőlegények támadták meg, a földre lökték, és kirángatták a rendezvény helyszínéről.

Szita az Index szerint egyenesen így fogalmazott: „… egyértelmű, hogy vannak bevándorlást szervező irodák, akik a kevert társadalom érdekében működnek milliárdosok pénzéből. Ezért gyűltek ma össze, hogy ezt megakadályozzák.”

A „kevert társadalom” kifejezést már csak az nem érti, aki nem akarja:

üdvözlünk mindenkit a fajtisztaság fellegvárában, a hungarista vezetésű Kaposváron.

Milyen szép is lenne, ha sok-sok kis Szita Károly szaladgálna fel s alá ennek a dunántúli „ékszerdoboznak” az utcáin!

Ismételten hangsúlyozzuk, hogy az írást az Origo, a Pesti Srácok, a 888.hu, a közmédia, a Kaposvár Most, a Somogyi Hírlap, Faktor, Ripost, stb. stílusfordulatainak felhasználásával generáltuk. Egy apróságban tértünk el csupán: az általunk leírtak egybevágnak a való tényekkel.

H. I.

Nyilvánítson véleményt (lájk, komment, megosztás, ilyenek) a KAPOS-T Facebook-oldalán!