Szita Károly a csúcsra ért: csak harminc év, s mára lezárkózott hozzá a Fidesz totális megfigyelő- és besúgóállama

Az evolúció csődje

Ő érezte jól, hogy azzal a pedigrével, ami neki van, hová kell állni. Minden más párt kivetette volna magából, de itt csak idő kellett hozzá, és az az ember, akiről már a nyolcvanas-kilencvenes évek elején lehetett tudni, hogy eszközökben nem válogat, s egy hiéna beteges kíméletlenségével vadássza le a pártjában vagy épp a futballpályán a vele szemben állókat, eljut odáig, hogy a hatalma megőrzése érdekében a legalja módszereket is megengedheti magának. A kaposvári polgármester, akiről saját bevallása szerint már a szülei is megmondták, hogy baj van a tartásával, végre kiegyenesedhet: ami ő volt 1981 óta, azzá lett most az egész bagázs.

Nem hinnénk, hogy van olyan, közélet iránt egy kicsit is érdeklődő polgár,

akit hidegen hagytak az elmúlt napok történései: a magyar, vagy inkább a Fidesz-párt-állam olyan lehallgató és totális megfigyelő szoftvert alkalmaz évek óta – ez az izraeli NSO Group által fejlesztett Pegasus – mellyel bárkit, akinek okostelefonja van, totális megfigyelésnek lehet alávetni. Beszélgetései, emailjei, üzenetei, képei letölthetők, tartózkodási helye, mozgása online követhető, az éjjeliszekrényére letett készülék bekapcsolt mikrofonján és kameráján át akár a legintimebb pillanatokig.

És immár bizonyítékok sora van arra, hogy ezt meg is tették,

és nyilván teszik is, éppen azok ellen, akik az egészet leleplezték: többek közt a Direkt 36 oknyomozó újságírói voltak a célkeresztben. Olyan becsületes magyar emberek, aki ellen nincs és nem volt elrendelve büntetőeljárás, hanem csupán a drága „igazságügyi” miniszter – ezt mostantól szigorúan tegyük idézőjelbe – aláírása kellett ahhoz, hogy a titkosszolgálatok élesítsék az alkalmazást.

 

Szita Károly önvallomása a tartás hiányáról a közmédia honlapján nagyot bukott Urbánus blogon: ezért volt szüksége kora ifjúságától kezdve tartótisztre.

 

Azt sem tudhatod meg, hogy megfigyeltek-e, azt meg pláne nem,

hogy miért: szigorúan titkos kétszáz évig, unokáid sem fogják látni. Pontosan úgy, mint a rendszerváltás előtti daliás időkben, ahol Szita Károly, alias Krakus Péter ügynök volt a sztár, először csak sima besúgó, később, 1989 táján már „társadalmi megbízott”, akinek a feladatkörébe a dezinformáció és más közéleti bajkeverés is beletartozott: ennek a szorgalmas,

kitartó munkának a gyümölcse lett a rendszerváltás utáni Kaposvár,

a létező világok legjobbika. Nem Szita Károly vált az évek során széles látókörű, européer jobbközép demokratává – ezt vártuk a Fidesztől egykor – hanem a párt süllyedt le hozzá, a kisstílű, sötét, vidéki komcsispicli színvonalára: nem véletlenül tagadják az evolúció tényét hülyék milliói.

H. I.


Fontos: a Facebook megváltoztatta az Ön által követett oldalak megjelenítését!

Ha tudni akar arról, amit Kaposvár vezetése és az általa uralt cselédmédia elhallgat, csupán annyit kell tennie, hogy Facebook-oldalunkon a „követés” gombra kattintás után állítsa be a „megjelenítés elsőként” opciót!

Így nem veszítjük egymást szem elől! Köszönjük!