Vasárnapi vértolulás a Kaposváriakért Egyesület maradványainál: akcióban a kpsvr sötétben lapuló, névtelen rágalmazója

Egy írástudatlan pondró primitív szitkozódása

Érthető az őrjöngés: éppen tegnap írtuk meg, s cikkünk nyomán az Indexben is olvashatták sok százezren a tényt, hogy hivatalosan is vége a kaposvári „összefogásnak”. Nyilván ez indította be a kpsvr névtelen „szerzőjének” szokottnál is alpáribb mocskolódását. Általánosságban nyilván elszomorító, hogy vannak, akik naponta tudnak minden emberileg elvárhatónál mélyebb erkölcsi és szellemi szintre süllyedni, de hibát követnénk el, ha komolyan vennénk egyetlen szavukat is. A dolog ugyanis az írástudásnál kezdődik, és ott is ér véget. Akkor járunk a legjobban, ha kabarétréfának fogjuk fel a szánalmas irományt, s persze az egész, zsák rongyként széthullott bagázst.

Cseh Katalin momentumos EP-képviselő tegnapi kaposvári fórumáról, melyre

a szervezők hívtak meg, nem kívántunk írni, miután szolid érdektelenség és unalom jellemezte az estét, nagyjából egy hetvenes évekbeli kötelező középiskolai KISZ-taggyűlésre emlékeztetően. Ma reggel azonban számtalan innen-onnan összelopott kétmondatos bulvárhír után végre jóleső érzéssel olvastuk a nevünket a jeles „független hírportálon”, habár olyan ocsmány módon hozta össze a teljesen ártatlan Cseh Katalin nevét a saját agyszülemény rágalmaival, úgy, ahogy csak a legalávalóbbak tudják.

Képzeljék: a névtelen szerző szerint a „sorok között” ültem!

A „sorok között olvasni szoktak, te baromarcú” jegyeznék meg bármely negyedosztályú kocsmában, ahol legalább elemi szinten tudnak magyarul. A logikája pedig brilliáns: Cseh Katalin (talán) tett valami zárójeles megjegyzést az összefogás fontosságára, s mivel jelen voltam, a szerző szerint ezt nem címezhette másnak, csak nekem. Erről persze szó sincs, nem ismerjük egymást, a hölgy pedig abszolút tájékozatlan volt Kaposvár közéletében, általánosságok szintjén mozgott.

Arról nem beszélve, hogy a teremben ott ültek számosan azok közül,

akik pár napja küldték el a kilépési nyilatkozatukat, és rúgták fel véglegesen az együttműködést. De a célkeresztben azért ettől függetlenül én maradtam: ellenség a kapunkon belül!

 

Az Index tegnapi cikkének címfeje. A rágalmazó frusztrált őrjöngése több, mint érthető.

 

Ha viszont én, aki „hatalmas személyes gyűlölettel küzdök Horváth Ákos, Fejes István és Felder Frigyes ellen” jelen voltam, akkor máris megvan a főellenség, akire a bukást rá lehet varrni. Az, hogy ők hárman annyi ostobaságot és aljasságot követtek el pár hónap alatt, ami a Háború és béke köteteit is megtöltené, persze lényegtelen.

A szokásos rágalmaikra persze teszünk, nagy ívben: soha nem voltam az Együtt

politikusa: független újságíróként, felkérésre vállaltam 2013 végén az akkori baloldali közös jelöltséget néhány hétig, majd visszaléptettek, miután a DK is beszállt az összefogásba. Bajnai Gordon szerint Gyurcsány Ferenc első szava az volt, mikor leültek újraosztani a helyeket: „Kaposvár kell nekünk!” Kétszer sem mondjuk, hogy ez nem volt összefüggésben a HVG-ben korábban róla megjelent írásaimmal.

Korábban, 1989-től, a Somogyország, az első rendszerváltáskori független vidéki hetilap alapításától kezdve újságíró voltam, de ez a tény az analfabétáknak nyilván nem sokat mond.

Az pedig különösen röhejes annak a kpsvr-nek a névtelen rágalmazójától,

hogy a PSzP „házi bloggere” lennék, amelyet több mint nyolcszázezer forintért hirdetett a Kaposváriakért Egyesület, mint politikai szervezet a Facebook hivatalos adatszolgáltatása szerint! Akkor ki is a „háziblogger”? Bűbájos, mikor egy olyan nettó propagandatermék állítja ezt rólad, amely még e cikkben sem mulaszt el csontig benyalni: „Horváth Ákos egyébként jelen volt a rendezvényen.” Ez ám a hír.

Itt pedig a Kapo(c) közösség elvakultjainak kettős mércéje: a második hozzászóló számonkéri a fideszes trollon, hogy “nem vállalja a pofáját”, miközben az, hogy a cikk szerzője nem vállalja a pofáját, számukra a legnagyobb rendben van. A mi kutyánk kölykének mindent szabad.

Jelentkezzen, aki olvasott olyan gusztustalan, nyálas interjút a KAPOS-T-n bármelyik PSzP-taggal, amit a kpsvr közölt Horváth Ákossal: „…apa, ha te leszel a polgármester, akkor kiegyenesíted az utakat?”

Ami pedig a „lejárató cikkeket” illeti:

azok csupán kőkemény tények.

Sem a Facebookon, kommentben, sem a kpsvr elnevezésű, lopott névvel, lopott követőkkel, hivatalos regisztráció nélkül, hazug impresszummal működő álhíroldalon egyetlen alkalommal sem cáfoltak egyetlen állításunkat, még a legsúlyosabbakat sem.

Ja, hogy a tények önmagukban is alkalmasak a Kaposváriakért Egyesület

díszpintyeinek lejáratására? Nos, arról nem mi tehetünk, önmagukat blamálták, de csúnyán. Nem beszélve arról, hogy mennyire emlékeztet ez az ellenségkijelölő, a tehetetlen dühnek, frusztrációnak, gyűlöletnek irányt adni próbáló törekvés a Fidesz jelenlegi politikájára. Valakit ki kell jelölni ellenségnek, olyan nincs, hogy mi bármiben is hibáztunk.

Így fest tehát a sztori, ha az ember „sorok között ül”, s mindezt egy írástudatlan bugris

interpretálja. De talán játsszuk le férfimódra. Te mocskos kis névtelen patkány, aki egy kamu, hamis impresszum mögé rejtőző, törvénytelenül működő álhír- és propagandaoldal nevét, személyét nem vállaló rágalmazójaként ontod a gennyet, és mérgezed Kaposvár közéletét, gyere ki a fényre, ha mersz! Legalább egyetlenegyszer állj ki, és tedd oda a mocskos képedet a szennyirományaid mellé, hadd lássuk!

Ja, hogy annak milliókban mérhető, kínos következményei lennének? Ne aggódj: hamarosan utolér az igazság, ahogy a sánta kutyát a kamion.

H. I.


Fontos: a Facebook megváltoztatta az Ön által követett oldalak megjelenítését!

Ha tudni akar arról, amit Kaposvár vezetése és az általa uralt cselédmédia elhallgat, csupán annyit kell tennie, hogy Facebook-oldalunkon a „követés” gombra kattintás után állítsa be a „megjelenítés elsőként” opciót!

Így nem veszítjük egymást szem elől! Köszönjük!