Csak a gyíkemberek hiányoztak: oltástagadó szekta-szeánsz lett a COVID-védőoltás kötelezővé tétele elleni tegnapi kaposvári demonstrációból

Az Égi Fény Földi Birodalma pálinka-tinktúrával felütve – Frissítés!

Talán soha nem tépelődtünk még ennyit a KAPOS-T közel ezer cikke közül egyiknél sem azon, hogy egyáltalán megírjuk-e. Főként amiatt, hogy a fősodratú média láthatóan – és nagyon helyesen – kizárja témái közül a nettó oltástagadók akcióit, így a tegnapi – állítólagos – országos tüntetés-sorozatról sem számolt be senki. Így azt sem tudni, volt-e máshol jelentős megmozdulás: Kaposváron volt. Körülbelül 160-170-en vehettek részt azon a tüntetésen, amelyet a „Kaposvár környékiek az egységért és a jogainkért”, már vagy ezernyolcszáz taggal rendelkező, sandán megtévesztő elnevezésű zárt Facebook-csoport szervezett, hangsúlyozzuk, „a COVID-védőoltás kötelezővé tétele ellen”. Hogy ebből mi lett, azt nem lehet szó nélkül hagyni, annyira tanulságos.

Mindenekelőtt azt kell leszögeznünk, hogy emiatt,

tehát „a COVID-védőoltás kötelezővé tétele ellen” szót emelni, demonstrálni vagy más törvényes eszközzel – pl. perekkel – harcolni számunkra teljesen tisztességes, törvényes és erkölcsileg is elfogadható tevékenység. Nem állítjuk azt sem, hogy a néhány hónap alatt több tízezer áldozatot követelő járvány esetében nem indokolt átmenetileg és bizonyos helyeken a védőoltás kötelezővé tétele, de, hogy véleményt nyilvánítani, vagy törvényes eszközökkel harcolni ellene legális, az egészen biztos.

Ami viszont elítélendő, sőt gyalázat és botrány:

a Föld teljes népességét fogságban tartó járvány sokkhatását kihasználva szinte perverzióig menően primitív hazugságokkal, áltudományos ostobaságokkal tömegeket hergelni, vallási propagandát folytatni, egyértelmű, számtalanszor bizonyított tudományos igazságokat megkérdőjelezni, rémhíreket terjeszteni és nyilvánosan kuruzslást, sarlatánságot támogatni, reklámozni, ennek teret adni.

Márpedig a tegnapi „szeánszból” ez lett: lényegében szó sem esett

a kötelező védőoltás elleni fellépésről, annak jogi vagy politikai lehetőségeiről, mindhárom meghívott – pécsi, sümegi, győri – felszólaló alapállítása az volt, hogy a járványt „egy, a világ feletti uralmat hamarosan átvevő háttérhatalom” szabadította ránk, és a vakcinával totális rabságba akarják taszítani az emberiséget.

Habár a csoport hatalomellenessége érzékelhető volt, módszerüket lényegében

a Fidesz Soros-kampányából vették át: „találj ki egy nem létező ellenséget, és harcolj ellene minden erőddel – biztosan győzni fogsz”. A COVID-védőoltás ugyanis, minden ellenkező híreszteléssel szemben nem kötelező Magyarországon. A 598/2021. (X. 28.) számú, a munkahelyek koronavírus elleni védelméről szóló kormányrendelet „csupán” bizonyos munkahelyeken a „munkavégzés feltételeként” írja elő, máshol pedig ennek eldöntését a munkaadóra bízza.

Ez pedig nem teljes kötelezés, és ezt éppen a tegnapi demonstráció szervezője, Rozina-Gobor Brigitta igazolta, aki a bemutatkozásában elmondta, hogy az „egyik kaposvári egyházi iskola zenetanára”, s így fogalmazott: „nem kell félned, hogy megszűnik az állásod, mert kiálltál magadért, lesz másik állásod, ez nem a világ vége…”

Ha ilyen egyszerű a dolog, mi a probléma, miért kell világvégét kiáltani?

Felvettük az egészet, ahogy mondani szokás, így pontosan tudunk idézni a megszólalásokból: a felvezetés után első megszólaló a pécsi Rab Zoltán volt, „A kivezető út” és a „Kísértés erői” című vallási, vagy inkább ezoterikus könyvek szerzője, aki a szervező szerint „könyveinek elterjesztésével sokat tett nemzetünk felemelkedése érdekében…” Bizonyára sokan hallottak már róla.

Rab úr nem teketóriázott, belecsapott a lecsóba: „…feltettem magamnak azt a kérdést, hogy a COVID-járvány magától jött létre, vagy létezik egy központi akarat, amely tudatosan készült az általuk várt történésekre … hogy ezek a folyamatok elindulhassanak, és egy új világrend jöhessen létre … a COVID-járvány ennek csupán az eszköze,

és a valódi cél az emberek szabadságának az elvétele.”

Rab következő állítása még blődebb, s hál’ istennek épp ma, a Portfolio.hu friss cikkében leplezik le az ún. „Gibraltár-hazugságot”, mely szerint Gibraltáron a felnőtt lakosság száz százaléka oltott, mégis letarolta őket a járvány, és teljes zárlat van. A közösségi oldalakon is terjedő szöveg minden állítása válogatott hazugság.

Az átoltottság és a halálozás legfrissebb, novemberi adatsora – az EU hivatalos közleménye

 

Végül Rab Zoltán stílusosan az isteni gondviselést ajánlotta

a publikum figyelmébe, és javasolta, hogy alakítsanak kis közösségeket, s főleg gondoskodjanak élelmiszer-, víz- és fűtőanyag-tartalékokról. Ez utóbbi miértjére nem sikerült rájönnünk. Végül ismételten a jóisten áldását kérte „…megköszönve a Teremtő Atyánknak azt, hogy a Kárpát-medencében és azon is túl, megvalósította őseink álmát, az égi világ földi mását, az Égi Fény földi birodalmát – ez lenne Magyarország? – a béke, boldogság és a szeretet honát… Legyen így, legyen így, legyen így most!” – csapott át rappelésbe az amúgy is kínos monológ.

Rab úrnak lehet, hogy Szita Károly túlméretezett világító karácsonyfa-gömbjéről jutott eszébe az Égi Fény földi birodalma, de a folytatás is ehhez méltó volt: Rozina-Gobor Brigitta először a béke, szeretet és összefogás nevében, „az oltottakat is meg lehet érteni” felütéssel burkoltan lehülyézte őket, majd amellett érvelt, „ha a helyzet majd tovább fokozódik (mármint a nemzetközi, mondta Virág elvtárs) vissza kell térnünk az

ősi közösségi életformához, ahol a közösség tagjai egy családként működtek”.

Nos, kezdetnek javasolnánk, hogy az ősi életforma jegyében talán szüntessék meg Facebook-csoportjukat, amelyet a gyíkember-háttérhatalmak első számú főgonosza, Mark Zuckerberg az egész emberiség kollektív tudatának kisajátítására tett lehetővé számukra. Aztán jöhetnek a 4-5G-s mobiltelefonok és a többi.

A következő felszólaló Turcsányi Zsolt, orvos, homeopata volt Sümegről,

aki kicsit elnézte a helyet és az időt, ugyanis „Kedves tanárok, nevelők…” megszólítással kezdte mondandóját, amire a közönség némi megütközéssel reagált – nyilván volt, aki sértésnek vette – erre megismételte: „önökhöz szólok, nevelők, tanárok… s még hosszú percekig arról beszélt, mit kell tenniük a tanároknak, pedagógusoknak.

Turcsányi doktor szerint elhallgatják az oltások mellékhatásainak valós számait – ezt nem tudjuk, mire alapozta – a másik nagy aduásza az volt, hogy az „oltás terméketlenséget okoz”, mert a WHO már korábban kísérletezett Kenyában és Dél-Amerikában terméketlenséget okozó hormonkészítmény tömeges beadásával: „…2017-ben a kenyai ellenzék vezére szerint

az ország legszaporább régiójában három év alatt félmillió nő vált terméketlenné…”

Az Africachecks.org-on már 2019-ben, nem sokkal megszületése után tételesen cáfolták ezt a beteg, perverz rémhírt, amit ráadásul a drága doktor minden oksági összefüggés nélkül rakott állításai mellé. „Mi lehet e terror mögöttes szándéka?” teszi fel a kérdést, s persze le is üti a magas labdát: „…a világrend megváltoztatása”. „Az Egy Világkormány … hamarosan bemutatásra kerül a világnak … ennek életbe léptetésekor keletkezik egy új világvallás, mely egy útálat Atyám szemében … aztán ott lesz a globális oltás bevezetése, ami meg fog ölni benneteket, ha alávetitek magatokat neki…” Ezeket az ún. Isteni Irgalmasságról szóló Mária-üzeneteket, melyeket a doktor úr idéz, már 2014-ben eretnekségnek nyilvánította katolikus egyház, miután kiderült,

hogy Mary Carberrytől, egy Írországban közismert szélhámosnőtől származnak.

Kérdés, mit szól majd ehhez Varga László püspök atya…

Amúgy is mondhatna már valamit. Ekkorra már teljes fegyverzetében pusztított az Európa-téren a nettó ostobaság, a rém- és álhírterjesztés, a bigott ájtatossággal fűszerezett oltástagadás, és még messze volt a vége: a következő a Kaposvárról elszármazott Remetei Tamás volt Győrből, közismert oltástagadó. Megtudtuk, hogy már 2010 óta üldözi az államgépezet, miután nyilvánosan fellépett a kötelező gyermekkori védőoltások ellen. Elmondása szerint akkor jött rá, hogy egy „…terrorgépezettel állok szemben, mintha a Tienanmen téren lennék a tankok ellen…

Remetei úr aztán a Szentírásból remekül levezeti, hogyan jött rá arra,

hogy a Teremtésben fellelhető gyógynövények pálinkába áztatva milyen hatásosak a koronavírus és egyéb nyavalyák ellen: „…én annyira ellenálltam ennek az oltásmaffiának, hogy kaptam annyi világosságot, hogy összeállítottam egy fűszerkeveréket, amiből pálinkával lesz egy gyógy-tinktúra … ezer ismerősömnek odaadtam … és nagyon jól hatott … bárkinek oda tudom adni, még, ha nincs nála egy fillér sem, rajta van a bankszámlaszámom…”. Hát így.

De tovább is van, mert Remetei Tamás szerint módszerével meg lehet menteni a hivatalos egészségügy karmai közé került szerencsétleneket: „… sok kórházban propoliszos mézbe bekeverve viszik be, s aki az intenzíven van, az a mézet megkaphatja, az nem tilos, protokollban mást nem engednek be…” – és, tessék figyelni – „…három nap alatt szépen ezek az emberek rendbe jönnek, nem gépre teszik őket, hanem kijönnek a kórházból”. Nyíltszíni ováció, taps járt a Megmentőnek.

Remetei úr ezek után fel is mutatott egy pofás kis hosszúnyakút,

teli valamilyen zöldes lével, amiből a szervező, Rozina-Gobor Brigitta egyházi iskolai zenetanárnő szerint egy üveggel elvisznek hétfőn Szita Károly polgármesternek is azzal a kérelemmel együtt, amit a jelenlévők többsége aláírt, s melyben kérik, Szita segítsen abban, hogy ne legyen kötelező az oltás felvétele. Szitának hétfőn kell döntenie arról, hogy a városi fenntartású intézményekben – ahová, tegyük hozzá, nem tartoznak már pl. az általános és középiskolák sem – kötelezővé teszik-e a vakcinát. Szögezzük le: a bevezetőben említett törvényes és legális, sőt civilizált eszköznek tekintjük ezt a petíciót, habár az aláírásgyűjtéshez kapcsolódó adatkezeléssel még adódhatnak gondok.

Annak viszont, aki szombaton délután valamiféle bizonyosságért jött

az Európa térre, csalódnia kellett: nem derült ki, hogy a Világkormány és/vagy Háttérhatalom voltaképpen mit akar: kiirtani bennünket a vakcinával, meddővé tenni, függőségben tartani, elsorvasztani, a beültetett chipen keresztül irányítani, átmosni az agyunkat, új vallást ránk erőltetni a régi helyett, ivartalanított afrikaiakkal elárasztani Európát, vagy mit?

Talán jobb lett volna, ha nem ezt a kérdést feszegeti minden felszólaló, hanem maradnak a demonstráció eredeti céljánál: arról, fájdalom, nem volt semmi mondanivalójuk.

H. I.

Frissítés, 2021. 11. 29.: Szita Károly polgármester saját hatáskörében döntött: mindenkinek, vagyis az önkormányzati fenntartású intézmények dolgozóinak 2022. január 31-ig kötelező felvenniük a védőoltás első dózisát. Az intézkedés az óvodákban, bölcsődékben, a múzeumban, a könyvtárban, a polgármesteri hivatalban, a családsegítő központban és a Liget Időskorúak Otthonában foglalkoztatottakra vonatkozik, nem terjed ki viszont a Kapos Holdingra és tagvállalataira, valamint a holdingon kívüli városi tulajdonú cégekre, mint pl. a Csiky Gergely Színház, vagy a Kaposvári Fejlesztési Központ Kft.


Ezt már olvasta?

Kis kaposvári kontraszelekció: Szita Károly veje, Vikár Béla lesz az új városi cég, a Turisztikai Marketing Kft. ügyvezetője