Közlemény a DK honlapján: visszaléptette Kaposváron az esélyesebb Pintér Attilát Gyurcsány jelöltje javára az MSZP-P elnöksége

Így szeretnék a „legalkalmasabb jelöltekkel” leváltani a Fidesz-kormányt…

Nemrég jelent meg a Demokratikus Koalíció honlapján a közlemény: „A Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd újabb körzetekben állapodott meg kölcsönös együttműködésről az őszi ellenzéki előválasztáson. Az MSZP és a Párbeszéd a DK jelöltjeit támogatja Somogy megye 1., Zala 3., Heves 2., Veszprém 2., Békés 3., Somogy 2., Fejér 3. és Fejér 5. választókerületekben. A Demokratikus Koalíció az MSZP-Párbeszéd jelöltjeit támogatja az előválasztáson Szabolcs-Szatmár-Bereg 2., Budapest 10., Borsod-Abaúj-Zemplén 6., Hajdú-Bihar 5., Heves 3., Zala 2., Szabolcs-Szatmár-Bereg 5. és Győr-Moson-Sopron megye 3. választókerületekben.” Ennyit a nyílt sisakos, sportszerű, becsületes versengésről.

Nemrég közöltük annak a közvélemény-kutatásnak az eredményét,

amely minden vonatkozásban legismertebbnek, legesélyesebbnek hozta ki a kaposvári MSZP elnökét, Pintér Attilát. Visszaléptetését már korábban is rebesgették, de most, a DK közleményével vált fél-hivatalossá. A kommüniké utolsó mondatából látszik igazán, mennyire vették pl. 2018-ban, vagy mennyire veszik most figyelembe a budapesti pártközpontok azt, mit szeretnének helyben a választópolgárok:

„A megállapodást a pártok részéről Tóth Bertalan, az MSZP társelnöke, Karácsony Gergely, a Párbeszéd Magyarorszégért társelnöke és Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke írta alá, mert a legfőbb cél, hogy a 2022-es választáson

a legalkalmasabb jelöltekkel váltsuk le a Fidesz-kormányt.”

No comment.

H. I.


Fontos: a Facebook megváltoztatta az Ön által követett oldalak megjelenítését!

Ha tudni akar arról, amit Kaposvár vezetése és az általa uralt cselédmédia elhallgat, csupán annyit kell tennie, hogy Facebook-oldalunkon a „követés” gombra kattintás után állítsa be a „megjelenítés elsőként” opciót!

Így nem veszítjük egymást szem elől! Köszönjük!